Rácsos tartókból álló csarnokvázak

A rácsos tartókból álló csarnokvázakat olyan építkezéseknél használják, ahol az alacsony ár a prioritás. Fontos jellemzőjük ezeknek a csarnokvázaknak, hogy van vízszintes és diagonális (átlós) rácsos merevítőjük.

Vízszintes merevítő rúddal rendelkeznek a tartóoszlopok között. Az ilyen acélvázak könnyebbek, mint a többi fajta csarnokváz.

A leggyakrabban használt típusú csarnokváz az összes építkezési fajtánál. Ezek az acélvázak alkalmasak mezőgazdasági épületekhez, állattenyésztéshez, raktárakhoz, kereskedelmi helyiségekhez, termelési épületekhez stb.

Ezek az acélvázak vastag falú acél profilokból vannak gyártva, mint a HEA, IPE és HEB, valamint zárt profilokból, különösen a csarnok acélvázának rácsos részén.

Közigazgatási, kereskedelmi és termelési épületek építésénél ez a típusú csarnokváz árilag a legelőnyösebb. Az ilyen fajta acélvázak szendvicspanellel burkoltak és magas hőszigetelő tulajdonságaikkal tűnnek ki. A szendvicspanelek különböző vastagságban, tulajdonságokban és színekben kaphatóak.

Ezen csarnokvázak szélessége általában 10-25 méter, magassága pedig 3-7 méter között van.

AZ ACÉLKERETŰ CSARNOKOK ELŐNYEI

  • 30 méterig támasztóoszlopok nélkül
  • lehetőség a csarnok kibővítésére
  • pénzügyi megtakarítások
  • szerelési sebesség

Lépjen kapcsolatba velünk

Bármilyen kérdés esetén lépjen kapcsolatba velünk a lejjebb megtalálható telefonszámokon vagy e-mail címen

Kapcsolat