Önhordó csarnokvázak

Az önhordó csarnokvázakat főleg a modern építkezésnél használják, ahol a prioritás az épület legmagasabb fénymagasságának kihasználása. Fontos jellemzése ezeknek az acélvázaknak az, hogy nincs rácsos merevítőjük, mint ahogy vízszintes merevítő rúdjuk sem. Így alkotnak szabad területeket az acélcsarnokok rácsos részeiben. Az ilyen acélvázak vastag falú acél profilokból vannak gyártva, mint a HEA, IPE és HEB. Az önhordó csarnokvázakat leggyakrabban a közigazgatási, kereskedelmi és termelési épületek építésénél használják. Ez a fajta csarnokváz a legelegánsabb típusnak tekinthető, robusztus acéllemezekkel.

Az ilyen fajta acélvázak szendvicspanellel burkoltak és magas hőszigetelő tulajdonságaik vannak. A szendvicspanelek különböző vastagságban, tulajdonságokban és színekben kaphatóak.

Az acélvázak fajtáját és összetételét újra számítják, hogy megfeleljenek az adott hó és időjárási övezetnek, ahol az objektumok el lesznek helyezve. A számításokat egy külső tervező cég végzi, amely statikus ellenőrzést készít minden csarnokvázra.

Ezen csarnokvázak szélessége általában 10-25 méter, magassága pedig 3-7 méter között van.

A csarnokvázak színkezelését az alap- és a felső festék biztosítja. Szükség szerint a felületeket tűzálló bevonattal is kezelhetjük.

Lépjen kapcsolatba velünk

Bármilyen kérdés esetén lépjen kapcsolatba velünk a lejjebb megtalálható telefonszámokon vagy e-mail címen

Kapcsolat